Sintelon tepisi
TEPISI
JEDINSTVENO ISKUSTVO UREĐENJA DOMA

Tepisi Sintelon

Sintelon tepisi predstavljaju savremena inovativna rešenja za tekstilnu podnu oblogu a izrađeni su od polipropilena. U širokoj ponudi tepiha u skladu sa aktuelnim trendovima pronaći ćete onaj koji najviše odgovara Vašem ambijentu, a unapređena svojstva tepiha veoma će Vam olakšati održavanje. Izbor boja, dezena, struktura, dimenzija i oblika tepiha nudi neizmerne mogućnosti uklapanja u svaki enterijer. Od modernih dezena koji daju originalni pečat svakom prostoru, preko čupavih i mekih tepiha za izuzetnu udobnost, do svedenih kolorističkih kombinacija i tradicionalnih dezena – Vaš Sintelon tepih uneće potpuno novu, topliju dimenziju uživanja u Vaš dom.

Hollywood tepisi su super shaggy moderni tepisi u kombinaciji dužih i kraćih, debljih i tanjih niti. Gust i uzbudljiv flor tepiha Hollywood izdržljiv je i trajan, poseduje antistatik i antibakterijska svojstva i veoma se lako održava. Svaka boja predstavlja miks od nekoliko niti iz palete braon, bež, pesak i slonovača, a atraktivna ponuda unikolor i kontrastiranih dezena olakšava izbor za različite namene.

Jednobojni i dezenirani tepisi iz kolekcije čupavih tepiha Soul izrađeni su od najsavremenijih materijala sa produženim vekom trajanja. Poseduju antialergijska i antibakterijska svojstva. U paleti modernih boja i dezena, tepisi Soul mogu se kombinovati  sa neutralnim ili pastelnim nijansama u zavisnosti od ambijenta. Ovi čupavi tepisi su topli, udobni i dinamični što ih čini idealnim tepisima za dnevne i spavaće sobe.

Babylon je kolekcija čupavih tepiha u popularnim bojama, u svetlim nijansama boje peska i braon. Odlikuje ih bogata struktura, visok i udoban flor. Namenjena je onima koji žele tepih aktuelnog trenda u prirodnim i nenametljivim bojama.

Kolekcija tepiha Tiffany izrađena je od trobojnog heatset filamenta u koji su upredene dve niti. Jedna od boja je srebrna i stvara izuzatan sjaj i plišani efekat na površini tepiha. Tepisi Tiffany namenjeni su onima koji prepoznaju trendove i sami imaju istančan ukus za uređenje enterijera. Idealni su tepisi za svetle dnevne boravke i udobne spavaće sobe.

Tepisi Tattoo su izrađeni paleti jasnih, intenzivnih boja, originalnog dizajna kojim dominiraju kontrasti. Dominantne crna, siva, crvena i bela u kombinaciji boja, kao i jedinstvena tekstura u kojoj se kombinuju frize i hitset filament, čine kolekciju Tattoo veoma atraktivnom.

U kolekciji tepiha Mondo nalaze se tepisi pretežno floralnih i geometrijskih elemenata u dizajnu, sa bordurama u paleti braon, bež, oranž i crvene boje, ali i modernim tonovima sive i ciklama. Popularna paleta boja tepiha Mondo i omiljeni dezeni najšireg segmenta potrošača savršeno se uklapaju u ambijente sa pretežno drvenim elementima u toplim nijansama boja.

Dečiji tepisi Play namenjeni su ambijentima u kojima borave, igraju se i uče najmlađi. Tkani su od potpuno bezbednih materijala antibakterijskog sastava koji ne izaziva alergiju, veoma su izdržljivi i laki za održavanje, pogodni i za visoko prohodna mesta gde se odvija više aktivnosti, poput vrtića. Obezbeđuju udoban i topao prostor za igru, obrazovanje i porodičnu zabavu.

Tepisi Solid predstavljaju pristupačnu repliku omiljenih orijentalnih dezena, dezena sa klasičnim bordurama i floralnim motivima u paleti zemljanih boja. Ponuda tepiha Solid kreirana je u odnosu na potrošače tradicionalnog ukusa, a odlično se uklapaju u prostorije u kojima je kombinovano mnoštvo stilova.

Tepisi iz kolekcije Havana su nastali tehnikom tzv. ravnog tkanja (flat weave), a izgledom podsećaju na tepihe od prirodne sirovine sisala. Tekstura pletenine postignuta je ponavljanjem prepletaja u dezenu, a paleta boja je prirodna, u zemljanim, neutralnim tonovima – bež, braon, terakot crvena i maslinasto zelena. Ovakav tepih je dobar izbor tepiha za kuhinju, trpezariju ili hodnik, a zbog svojih praktičnih svojstava idealan je za prostorije u kojima je frekventnije kretanje, a brzo i lako održavanje veoma važno.

Tepisi Practica predstavljaju praktično rešenje za podnu prostirku u bež, oker, braon,  teget plavim i crvenim kombinacijama. Spektar tradicionalnih dezena dostupan je u velikom broju dimenzija i oblika, te veoma brzo i lako možete pronaći odgovarajući tepih u odnosu na mebl ili tapete, tip saksijskog cveća ili rezbariju trpezarijskog stola u Vašem domu. Ekonomični tepisi pre svega i jednostavni za održavanje.

Nazad