Sintelon tepisi
POVERENJE
ZA PREPORUKU I REZULTAT

Poslujte sa nama

Postanite naš partner

Tepisi predstavljaju kategoriju podne obloge koja prevazilazi okvire fizičkog poda, sa svojim tehničkim i upotrebnim svojstvima, zahtevajući tretman dekorativnog modnog detalja koji potrošač pažljivo i sa zadovoljstvom bira. U poslu prodaje tepiha potrebna je vrlost i sposobnost prodavca koji ima ponešto od znanja enterijeriste, strpljivog savetodavca kome se veruje, koji je aktuelan i nudi kompletno rešenje uz besprekornu uslugu.

Zašto postati zastupnik Sintelona?

Zajedno sa našim partnerima kreiramo prodajne modele u skladu sa svim specifičnostima tržišta i timski radimo na unapređenju naših proizvoda i poslovanja u celini. Pouzdanost poslovanja i razlog opredeljenja naših dosadašnjih partnera za saradnju sa našom kompanijom ogleda se pre svega u širokoj ponudi proizvoda u svim segmentima, kontrolisanog i sigurnog kvaliteta, aktuelnih boja i dezena koje isporučujemo besprekornim servisom.

Fleksibilnost u svim fazama, kako bismo zajedno pronašli odgovarajući personalizovani model oblikovan prema vašem potrošaču, konkurentne cene, mogućnost specijalnih proizvodnji, marketing, logistička i prodajna podrška - sve to čini da veza koju imamo sa našim partnerima bude stabilna i dugovečna, omogućujući željene rezultate na zadovoljstvo svih, a pre svega naših potrošača.

Tarkett doo
Industrijska zona 14
21400 Bačka Palanka, Srbija
e-mail: Pošaljite mail

Ukoliko već prodajete tepihe - zašto Sintelon?

Najčešći koncept prodavnica koje nude tepihe podrazumeva i široku ponudu drugih podnih obloga, gde je tepih najčešće odličan artkal za stimulisanje vezane kupovine, budući da se kupuje na kraju, kao završna reč u opremanju enterijera. Tepih je i najtraženija podna obloga u rezidencijalnoj upotrebi budući da su šanse za ponovljenu kupovinu verovatnije u kraćim vremenskim intervalima za razliku od tvrdih podova na primer. Ponuda tepiha na tržištu je velika, kvalitet i cene raznovrsne, podrška i isporuka takođe. Ukoliko tragate za pouzdanim partnerom kome potrošači veruju, kontaktirajte nas.

Ukoliko želite da uvrstite tepihe u svoju ponudu - zašto Sintelon?

Sa aspekta potrošača, sve više su omiljeni centri ili prodavnice koje nude sve na jednom mestu, od zidnih i podnih obloga, preko tekstila i nameštaja, do detalja za osvetljenje i pokućstvo. Ne samo zbog uštede vremena, već i zbog idealne postavke u kojoj može da realizuje svoju ideju prilikom opremanja kompletne prostorije ili stana, potrošač će se prvo informisati putem interneta ili kataloga o asortimanu i cenama, te posetiti prodajno mesto sa namerom da izvrši kupovinu. Tepisi se odlično prodaju uz nameštaj ili zavese, ali i druge elemente za uređenje enterijera. Ukoliko želite da razvijete svoj posao ili ga započnete u pravcu prodaje tepiha, ako želite sigurnost iskusnog i pouzdanog proizvođača i brend koji je poznat i dokazan, kontaktirajte nas i sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći u tome.

Zašto kupiti Sintelon tepih?

Izbor tepiha na tržištu je velik a novac treba pametno uložiti. Kako biste napravili dobar odabir, veoma je važno da uzmete u obzir sve ono što je važno - izbor dezena i boja tepiha, kvalitet i trajnost tepiha, pristupačnost cena, lakoća održavanja. Prema mišljenju naših potrošača, Sintelon tepisi su sinonim za kvalitetan i trajan tepih sa kojim pravite siguran izbor. Naši tepisi su dostupni u velikom broju kolekcija, boja, oblika i dezena, prisutni u svim cenovnim segmentima i rasprostranjeni na tržištu.
Kako biste lakše pronašli tepih za kojim tragate, probajte naš alat za izbor tepiha ili pronađite najbližu prodavnicu.